Koronatiltak Tokvam as

Publisert 10.03.20

Vårt mål er å bidra til antispredningsdugnaden samtidig som vi hjelper våre kunder så godt vi kan

I forbindelse med den pågående virus spredningen vi ser i Europa vil Tokvam ta sin del av ansvaret for å forhindre videre spredning. Vi følger helsemyndighetenes råd fra dag til dag. Vi vil for øyeblikket stenge dørene for utenforstående ved vår fabrikk på Reinsvoll. Du kan nå oss på tlf 61196377 eller epost info@tokvam.no. Hvis det er reservedeler til din Tokvam redskap du er ute etter kontakt Felleskjøpet på telefon 72 50 50 50 (tastevalg 3 og 2). 

Vi kjører produksjon og virksomheten forøvrig slik det er forsvarlig med dagens anbefalinger fra myndighetene. Vi har også en leverandørkjede som inntil videre leverer mer eller mindre som avtalt, men forventer at denne situasjonen forverrer seg noe da de fleste av våre leverandører er europeiske.   

Jeg vil også få takke våre ansatte som i denne situasjonen bidrar til å holdene hjulene i gang, både for oss, våre kunder og AS Norge. Kudos. 

Vi oppfordrer ellers alle til å følge myndighetenes råd for smittevern slik at vi alle kommer tilbake til hverdagen så raskt som mulig. 


Med vennlig hilsen, fra karantene

Finn Kristian Tokvam

Daglig leder