Sjekk ut våre fagressurssider

Skjermbilde 2020 04 17 Kl 15 11 03

Publisert 16.04.20

I Tokvam er vi opptatt av å gjøre vinter enkelt, spesielt for dere snøhelter. Derfor har vi nå lansert nye fagressurs-sider med informasjon om alt fra vedlikehold til hva man bør tenke på når man driver en snørydderbedrift administrativt.

I Tokvam er vi opptatt av å gjøre vinter enkelt, spesielt for dere snøhelter. Derfor har vi nå lansert nye fagressurs-sider med informasjon om alt fra vedlikehold til hva man bør tenke på når man driver en snørydderbedrift administrativt. 

Vi håper dere finner sidene nyttig. Gi oss gjerne tilbakemelding dersom det er tema dere skulle ønske mer informasjon om.

Følg med utover året. Her vil det kommer stadig nye artikler om relevante tema for alle oss som driver med veivedlikehold og snørydding.

Du finner sidene her: Tokvam Fagressurser