Tokvam kjøper rettighetene til Ilsbo krattknusere

Img 2455

Publisert 07.08.20

Tokvam AS kjøper produkt- og merkevarerettigheter fra den anerkjente og markedsledende svenske kantklipperprodusenten Ilsbo Tools AB.

Tokvam kjøper og overtar produksjon og utvikling av Ilsbo krattknusere fra 1.januar 2021!

Dette innebærer også rettighetene til merkenavnet Ilsbo Tools og forhandleravtalene med Lantmännen i Sverige og Eik Maskin i Norge.

«Vi er meget tilfredse og ydmyke i forhold til denne muligheten. Ilsbo Tools er en virksomhet vi har kjent og fulgt i lengre tid og produktene passer Tokvam veldig godt. Vi kommer til å ha stort fokus på videreutvikling av maskinene for å sette fart på veksten. Vi ser også at dette er et markedssegment vi ønsker å ha langt mer fokus på fremover.  I den sammenheng er vi veldig glade for at vi har med flere ressurser fra Ilsbo i 2-3 år fremover, inkludert eier, grunder og produktutvikler Leif Andersson» uttaler daglig leder, Finn Kristian Tokvam.  

Vi har hatt tydelige mål i Tokvam om å fortsette den internasjonale veksten og i tillegg redusere produktrisikoen med flere produkter som selges i sommerhalvåret. Med dette oppkjøpet gjør vi et stort steg i denne retningen. i 2021 kan sommerprodukter stå for mer ernn 25% av den totale omsetningen.

Vi syns dette er kjempe spennende og gleder oss å se hvor dette kan ta oss!

Mer informasjon om Ilsbo Tools AB: http://ilsbotools.se/sv/foretaget/ 

Har du ytterligere spørsmål, kontakt daglig leder, Finn Kristian Tokvam tlf. +47 91 60 55 37 eller epost finn.kristian@tokvam.no 

Img 2951
Ilsbo Light 3