Karriere

Tokvam Karriere Landing 1200X500

Liker du å bygge ting?

Mekket du din egen robot? Eller byttet du ut tannhjulene på sykkel´n så den ble litt lettere å tråkke?

Hos oss i familiebedriften Tokvam har kreative ingeniører utviklet nye- og forbedret eksisterende løsninger i mer enn 50 år. Helt siden starten i 1958 har vi lekt mye og jobbet enda mer for å gjøre vinter enkelt for våre kunder. Og moroa har gitt resultater: i dag er Tokvam markedsledende på utvikling og produksjon av maskiner som bekjemper snø og is. 

Vi lever for å utvikle nye geniale løsninger for kundene våre.

Hos Tokvam finner du en stabil arbeidsplass med egen merkevare, egne produkter, egen lokal produksjon og en lang historie. Vi går inn i en fremtid med hårete vekstambisjoner som vil gi deg utviklingsmuligheter.

For å skape enda mer fart og moro søker vi nå etter to nye medarbeidere i to nyopprettede stillinger. 

Prosjektingeniør.

I Tokvam vil du få en spennende arbeidsdag med utvikling av egne maskiner under eget merkenavn som skal produseres i vår egen fabrikk som ligger vegg-i-vegg.

For at vi virkelig skal ha det moro sammen, er det en klar fordel om du er en løsningsorientert og selvstendig type, en riktig kløpper på å kombinere kreativitet og struktur, kort sagt en råtass av en ingeniør. 

Vi ser gjerne at du har følgende formelle bakgrunn: 

• Master eller Bachelor innen maskin konstruksjon- eller produktdesign
• Erfaring fra mekanisk industri
• Gjerne relevante fagbrev

Fagområdene er produktdesign, mekanisk konstruksjon, transmisjoner, hydraulikk og styre- systemer, dokumentasjon og produksjonsteknikk.

Nyutdannede med sterke faglige resultater kan være aktuelle, men bør ha relevant praksis.

Kvinner oppfordres til å søke

Fb Stillingsann Tokvam Alt2

Tokvam AS er en norsk familieeid industribedrift beliggende på Reinsvoll i Oppland. Vår kjernevirksomhet er utvikling og produksjon av maskiner for snø- og isbekjempelse for proffene. Vi startet opp i 1958 som ei bygdesmie på Toten. Med årene har vi utviklet oss, og i dag er Tokvam en høyteknologisk utvikling- og produksjonsbedrift med hele verden som marked. 

Nå skal neste kapittel i historien skrives. Vi skal utvikle egen virksomhet, utfordre våre konkurrenter og begeistre våre kunder, kort sagt gjøre vinter enkelt.

Interessert?
For mer informasjon om stillingene kontakt fabrikksjef
Morten Harald Lie, tlf. 477 16 232

Søknad sendes til morten.harald@tokvam.no.

Søknadsfrist: 30.06.17