Karriere

Tokvam Stillingsannonse Fb 1200X628

Vi søker ekstrahjelp Digital Kommunikasjon!

Er du et råskinn på kommunikasjon og sosiale medier? 

Hos oss i familiebedriften Tokvam har kreative mennesker utviklet og forbedret bedriften i 60 år. Helt siden starten i 1958 har vi lekt mye og jobbet enda mer for å gjøre hverdagen enkel for våre kunder. Moroa har gitt resultater: I dag er Tokvam markedsledende på markedsføring, utvikling og produksjon av maskiner som bekjemper snø og is. Les mer om Tokvam her

For å skape enda mer fart og moro søker vi en ekstrahjelp Digital Kommunikasjon.

Digital Kommunikatør!

Jobben består av løpende produksjon av innhold i våre digitale kanaler. I dag er dette våre egne websider og FacebookInstragramLinkedIn. Du vil jobbe tett sammen med vår digitale samarbeidspartner Vangen & Plots for å sikre helhetlig kommunikasjon. Du vil jobbe for den mest digitale fremtidsrettede bedriften i vår bransje. Vi antar at stillingen vil kreve ca 5-15 timer arbeid pr uke. 

For å gjøre en god jobb forventer vi følgende av deg:

  • Et brennende ønske om å gjøre en forskjell. 
  • Du er kreativ og meget gode med digitale medier og det er en stor fordel om du har formell eller uformell kompetanse og/eller erfaring med fagområde Digital Kommunikasjon. 
  • Du er også meget god til å uttrykke deg skriftlig. En fordel, men ikke et krav, at du også behersker engelsk og svensk. 
  • Ønskelig at du studerer et eller flere relevant fag og du er antagelig i tjueårene. 
  • Du må ha en egen telefon med bra kamera og en PC. Dette vil være dine primære arbeidsvertøy. 
  • Du er fleksibel i forhold til arbeidstid og arbeidssted.
  • Pålitelig og selvgående. Du gjør som avtalt hver gang og du er ikke redd for å ta ansvar. 
  • Du er effektiv og har stor arbeidskapasitet.


Hvis du bor i Gjøvik/Toten området og syntes denne jobben høres superspennende ut ønsker vi å komme i kontakt med deg. For rett person kan dette være et springbrett til en fulltidsstilling etter endt studie. 

Hos oss finner du et fremtidsrettet team, du vil få relevant arbeidserfaring og vil utføre oppgaver som er veldig viktig for bedriften. 

Interessert?

For mer informasjon om stillingene kontakt Daglig leder Finn Kristian Tokvam, tlf. 91 60 55 37 eller finn.kristian@tokvam.no eller på Linkedin 

Søknadsfrist: Løpende

Søk på stillingen som ekstrahjelp Digital kommunikasjon

Fyll inn hvilke stilling du søker. Vi benytter din persondata kun for å behandle din søknad. For mer informasjon se vår personvernerklæring på https://tokvam.no/personvernserklaering
Her kan du laste opp vedlegg

Nysgjerrig på hva vi gjør? Se noe av vårt videomateriell: