Karriere

Vi ser etter en CEO og Co-founder til vårt nye brilliant produkt, den digital assistenten Easyplan.

Som balast gir vi deg 60 år med markedskunnskap og støtte av en av bransjens sterkeste merkevarer i Skandinavia. Vi gir deg en mulighet til å starte opp, utvikle og bygge et eget forretningsområde i et utskilt Tokvam selskap. Du vil bli en del av en sterk og dynamisk utviklingskultur med historie tilbake til 1958 på jakt etter «the next big thing».

Vi ser etter en kommersiell superhelt med ekstreme pågangsmot og enestående egenskaper til å bygge team. Du har en spesiell følelse for oppstartsselskaper og er beredt til å blir «møkkete» på hendene i starten, men raskt skifte modus og vokse med organisasjonen. Vi tror du har en dyp innsikt inn i den digitale økonomien og nye forretningsmodeller er ikke nye for deg. Du har en helhetlig forretningsforståelse og erfaring fra en oppstartsbedrift er en fordel. Du har jobbet med salg på et eller annet nivå – og elsket det. Du har øynene stødig plassert på målet til enhver tid. Vi tror du er i tredveårene.

Easyplan er mest sannsynlig den største forretningsmuligheten i Tokvam’s 60-årige historie. Med den rette lederen, det rette teamet, en sterk strategi og gjennomføring i verdensklasse vil Easyplan være en "born global mean planning and execution machine". Easyplan skal begeistre kundene, bry konkurrentene og tilrettelegge for en mer effektiv, sikker og miljøvennlig veivedlikeholdsindustri.

Vi leter etter den umulige kandidat. Er du nær nok?

Ta gjerne kontakt med Daglig Leder Finn Kristian Tokvam for mer informasjon.

Tel: 91605537

E-post: finn.kristian@tokvam.no 

Søk på stillingen CEO og Co-founder

Fyll inn hvilke stilling du søker. Vi benytter din persondata kun for å behandle din søknad. For mer informasjon se vår personvernerklæring på https://tokvam.no/personvernserklaering
Her kan du laste opp vedlegg

Nysgjerrig på hva vi gjør? Se noe av vårt videomateriell: