Karriere

Tokvam vokser

Tokvam utvikler, produserer og selger egne produkter og har en egen merkevare. Dette betyr at bedriften har mange interne funksjoner og jobbmuligheter. I dag har vi en egen utviklingsavdeling, vi har egen produksjon og produksjonsledelse, innkjøp, logistikk og internasjonal salg og markedsføring.

Tokvam vokser og utvikler seg stadig og vi er derfor kontinuerlig på utkikk etter dyktige folk. Søk på en av stillingene under og bli med på laget vårt!

Vår kultur

Vår kultur er de holdningene, verdiene og normene som er rådende i Tokvam. Våre kjerneverdier er Kvalitet, Enkelhet, Effektivitet og Fleksibilitet. Våre verdier kommer til utrykk gjennom vår kultur. Vår kultur er retningsgivende for hvordan vi leder og snakker til hverandre og våre kunder, hvordan vi driver bedriften og hvordan vi går til markedet med våre produkter. Kulturen uttrykker hva vi bryr oss om og hvordan vi løser problemer. Kulturen definerer oss. Under kan du laste ned manualen som beskriver Tokvam kulturen.

Ledige stillinger

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring