Prosjektingeniør

Fb Stillingsann Tokvam M Tekst Alt2

Glad i å utvikle smarte tekniske løsninger?

Mekket du robot på barnerommet, eller byttet du ut tannhjulene på sykkel´n så den ble litt lettere å tråkke?

Hos oss i familiebedriften Tokvam har kreative ingeniører utviklet og forbedret løsninger i nærmere 60 år. Helt siden starten i 1958 har vi lekt mye og jobbet enda mer for å gjøre hverdagen enkel for våre kunder. Moroa har gitt resultater: i dag er Tokvam markedsledende på utvikling og produksjon av maskiner som bekjemper snø og is. Kort sagt vi lever for å utvikle nye geniale løsninger til våre kunder.

Hos Tokvam finner du et ingeniørmiljø, en stabil arbeidsplass, egen merkevare, produkter, lokal produksjon og lang historie. Vi går inn i en fremtid med hårete vekstambisjoner som vil gi deg som ingeniør store utviklingsmuligheter.

For å skape enda mer fart og moro søker vi ny Prosjektingeniør.

Prosjektingeniør.

I Tokvam vil du få en spennende arbeidsdag hvor du blir del av hele utviklingsprosessen av maskiner som skal produseres vegg i vegg med utviklingsavdelingen i vår fabrikk på Reinsvoll.

For at vi virkelig skal ha det moro sammen, er det en klar fordel om du er løsningsorientert, selvstendig, en riktig kløpper på å kombinere kreativitet og struktur, kort sagt en råtass av en ingeniør.

Vi ser etter følgende bakgrunn og kvalifikasjoner:
  • Master-/ Bachelor- innen produktdesign eller maskin- konstruksjon
  • Erfaring med produktutvikling
  • Gjerne relevante fagbrev eller erfaring med redskap for veivedlikehold eller landbruksmaskiner.

Fagområdene er produktdesign, konstruksjon av mekanisk løsninger, transmisjoner (mekaniske og hydrauliske) og styresystemer (hydrauliske og elektriske), inklusive dokumentasjon og produksjonsteknikk.

Nyutdannede med sterke faglige resultater er aktuelle kandidater. 


Tokvam AS er en norsk familieeid industribedrift beliggende på Reinsvoll i Oppland. Vår kjernevirksomhet er utvikling og produksjon av maskiner for veivedlikehold for proffene. Vi startet opp i 1958 som ei bygdesmie på Toten. Med årene har vi utviklet oss, og i dag er Tokvam en høyteknologisk utvikling- og produksjonsbedrift med markeder i store deler av verden.

Nå skal neste kapittel i historien skrives. Vi skal utvikle egen virksomhet, utfordre våre konkurrenter og begeistre våre kunder.
Interessert?

For mer informasjon om stillingene kontakt Morten Harald Lie, tlf. 47 47 62 32 eller epost morten.harald@tokvam.no

Søknadsfrist: 15. februar 2018 

Ønsker du å søke?

Vennligst søk på stillingen her

Tokvam Fabrikk 49
Morten Harald Lie